Søndag den 23. februar 2020 kl. 15:30

Musik af Sibelius, Schubert, Grieg og Doderer

Entré løssalg 150 kr.

Concerto SkandinaWien

Peter Hudler er bosat i Wien og uddannet cellist fra Morzarteum i Salzburg. Han har spillet dels solo dels i kammerensembler i Østrig, men også ofte i Nordeuropa herunder Skandinavien - og Danmark.

I 2018 deltog han i Edinborough Festival Fringe. I den anledning gav han et interview til Voice Magazine, hvor han på spørgsmålet om highlights i sin karriere svarede: ”One of my highlights was playing a cello concerto with orchestra a few years ago in Denmark, I really loved that”.

Andreas Teufel, ligeledes fra Wien, er uddannet pianist fra Universität für Musik und darstellende Kunst i Graz, hvorfra han afsluttede sin koncertuddannelse med udmærkelse. Han er alsidig både som kammermusiker og som solist.

Hudler og Teufel tilbyder os med forkærlighed for Skandinavien programmet

Concert SkandinaWien, hvis skandinaviske- og wienerkompositioner udtrykker det følelsesmæssige slægtskab mellem de to verdener.