Næstved Musikforening

Opdateret: 2019-05-07

Webmaster: Jens Due

Medlemskab

Et medlemskab af Næstved Musikforening koster for tiden kr. 500 kr. for en sæson, dog kr. 150 for unge under uddannelse.

Børn ifølge med voksne har gratis adgang til koncerterne.

Medlemskabet giver gratis adgang til alle sæsonens koncerter mod forevisning af medlemskort.

Løssalgsbilletter kan ikke forudbestilles, men skal købes ved indgangen til den enkelte koncert. Prisen vil blive anført i den aktuelle koncertannonce og på foreningens hjemmeside.

Ønsker man at blive medlem, kan det ske ved henvelse til foreningens kasserer (kontakt) samt ved indgangen til en koncert.

Medlemskontingent kan indbetales på Girokonto (Reg.nr. 1551) nr. 3113787  eller ved indgangen til en koncert.