Søndag den 17. januar 2021 kl. 15:30

Folkemusikhuset i Fensmark


Bjarke Falgren Quartet


Swingende og iørefaldende musik


Entré løssalg 150 kr.

Mange fremhæver den prisvindende og 4-dobbelte grammyvinder, Bjarke Falgren som en spillemand, der som få kan få sin 300 år gamle sigøjnerviolin til nærmest at tale. Og som få kan bringe smil og følelser frem med sit udtryksfulde spil. Svend Asmussen betragtede derfor også Bjarke som sin naturlige arvtager og bestemte, at Bjarke som den første skulle modtage "The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017".


Bjarke udtrykker selv, at hans musik har haft brug for at modne og lagre, før han har følt sig klar til at udgive sin første plade som solist - men nu er tiden kommet. I april 2020 har han været i studiet med sin kvartet for at indspille musikken, og i sommeren 2020 / foråret 2021 vil han turnere og præsentere musikken med kvartetten bestående af nogle af Skandinaviens ypperste musikere:


  • Janus Templeton - trommer
  • Morten Lundsby - kontrabas
  • Henrik Hallberg - guitar


Musikken tager udgangspunkt i jazzen, fra det lyriske og melodiøse til det virtuose, legende og rå-swingende udtryk. Krydret med elementer fra en verden af musik, herunder bl.a. folkemusikken, brasilianske rytmer og den klassiske musik.


Med Bjarke Falgren Quartet er der garantereten passioneret, bevægende, nærværende og swingende koncertoplevelse på øverste hylde!


Henrik Hallberg, Bjarke Falgren, Janus Templeton og Morten Lundsby